Dit zijn wij…

Gepubliceerd op 20 april 2023 om 16:13

Wij zijn Decorbyleaf, maar dat zegt je nogsteeds niks. Wie zijn 'wij'? en hoe zijn 'wij' tot stand gekomen? Waar kwam dit idee vandaan en hoe is dit idee uitgebouwd tot een daadwerkelijk 'bedrijf'. we gaan het je allemaal vertellen...

 

Wij zijn Ilse Schuijff (21) en Amarins de Vries (19). We zijn (schoon)zusjes maar vooral hele goede vriendinnen en wij wonen in Friesland. Op dit moment (2022/2023) volgt Ilse de studie Leisure en Events management en Amarins heeft nu een tussenjaar, en dat is waar het begon, bij een tussenjaar. In zo'n tussenjaar ga je denken: 'wat ga ik doen?' en 'wat vind ik leuk?'. En daar kwamen de ideeën. 

Al mijn hele leven lang hou ik van inrichten, decoratie, het gezellig maken, mijn slaapkamer anders indelen om een andere sfeer te creëren en ga zo maar door. Ik zat op een dag in een café en zag in een etalage ontzettend lelijke kaarsen staan waarna ik dacht: 'Dit kan ik beter'. Dus.... ik kocht wax, een paar siliconen mallen en klaar, toch?...  

oké, er kwam toch wat meer om de hoek kijken, maar dat vond ik niet erg. Ik vertelde Ilse over het idee om zelf kaarsen te gaan maken. Ze was mega enthousiast en we besloten dit samen te gaan doen. 

Het begon natuurlijk met een bedrijfsnaam. Vele brainstormsessies later kwamen we bij 'LEAF', wat in het fries 'LIEF' betekent. We vonden dit een veelzijdige naam en inspiratie begon te komen. Decorbyleaf was tot stand gekomen. Volgende stappen konden ondernomen worden. 

Alle inkopen waren gedaan en het maken van kaarsen kon van start gaan. Het was eerst helemaal niet perse de bedoeling om ze daadwerkelijk te gaan verkopen tot het moment dat meerdere mensen hierom gingen vragen. We gingen aan de slag maar kwamen al snel een aantal obstakels tegen. Belletjes, gaten en aanslag op de kaarsen... hoe komen we hier vanaf? 

Miljoenen soorten wax en testrondes later kwamen we eindelijk tot het gewenste resultaat. Nu konden we gaan experimenteren met verschillende soorten kleuren en geuren. Het uitbreiden kon beginnen en al snel stelde een vriend ons voor om ons te gaan helpen met het maken van een online webshop. 

Elke dag leren we weer nieuwe dingen en we kijken er enorm naar uit om nieuwe producten te ontwikkelen waar we mensen blij mee kunnen maken. Wij gaan ons best doen!

 

heel veel leafs,

 

Ilse en Amarins

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.